Brussels Summer Festival Tickets

16de editie Brussels Summer Festival van 6 tot 15 Augustus 2017

Het BSF staat bekend om zijn eclectische karakter, zowel wat de programmering als de keuze van de locaties betreft. In 2016 viert dit festival zijn 15de verjaardag. Op vrijdag 05 augustus wordt het startsein gegeven op het Albertinaplein (Kunstberg) voor 9 onvergetelijke avonden. Op zondag 14 augustus beleven we dan de apotheose op ons mooie Paleizenplein. 10 dagen lang bouwt de sfeer op...

Het BSF is ronduit uniek in zijn genre en groeide uit tot het stedelijk muziekevenement bij uitstek van onze hoofdstad. In 2015 noteerden we maar liefst 120.000 festivalgangers van alle leeftijden! Het Brussels Summer Festival biedt een gevarieerd programma met uiteenlopende stijlen: Van rock over hiphop tot electro, pop, reggae en wereldmuziek.

Daarnaast is er Feel The City, trouw aan hun culturele partners en inspelend op de vele geneugten die onze hoofdstad te bieden heeft: houders van een 10-DAY Pass kunnen ook nu weer van unieke voordelen genieten, zelfs nog meer dan de vorige jaren.

Het BSF is immers niet zomaar een festival: Het is een unieke ervaring om voluit te beleven in het hart van de Europese hoofdstad!

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Brussels Summer Festival'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie