Alcatraz Hard Rock & Metal Festival Tickets

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 op vrijdag 11, zaterdag 12 én zondag 13 augustus.

Het gezelligste metal en hard rock festival strijkt opnieuw neer op de prison grounds van het domein De Lange Munte in Kortrijk. Deze 10de editie belooft het summum te worden van alle voorgaande edities samen. Met maar liefst 35 bands, 2 podia en grotere camping wordt Kortrijk 3 dagen lang the place to be voor alle fans van het hardere werk.Speciaal voor de tiende editie van Alcatraz Hard Rock & Metal Festival knallen de oorverdovende beats al vanaf vrijdag 11 augustus door de boxen in Kortrijk. Het festival gaat dit jaar namelijk van start met een heuse Heavy Metal Night, waarbij 5 bands het beste van zichzelf geven tijdens dé metal party van het jaar, helemaal gratis voor iedereen met een combiticket!

Dit jaar wordt verder ingezet op gezelligheid, sfeer en verbreding binnen het genre. Om een nog diversere affiche aan te kunnen bieden, komt er een extra (overdekt) podium bij met ook daar een ronkende line-up. De ruigste metalkroeg van het land – El Presidio – zorgt bovendien opnieuw voor een ruim assortiment aan bieren en de beste muziek om even te bekomen tijdens het meest grandioze weekend van 2017.

Naast het impressionate podium, is ook de VIP-zone het paradepaardje van Alcatraz. Een magnifiek uitzicht op het podium van het VIP-deck, gastronomische verwennerij en een unieke beleving van het festival staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Een grotere camping, extra toiletten en een nog ruimer aanbod aan foodstands zal een bezoek aan het festival bovendien nóg aangenamer maken. Geniet deze zomer samen met ons van 3 dagen pure metal & rock mania tijdens Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017!

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Alcatraz Hard Rock & Metal Festival'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie